Ilmoittaudu

Varaa paikkasi!

Nyt voit ilmoittautua Äinään kirjapäiville!

Kirjailijapaketin hinta neljälle vuorokaudelle on 360€. Se sisältää täyshoidon, majoituksen ja ohjelmaa ajalle 12.-16.9.2018.

Kirjailijoiden viikonloppupaketin hinta on 185€. Se sisältää majoituksen ja täysihoidon perjantai-illasta sunnuntaille. Viiikonloppuosallistujat ovat lämpimästi tervetulleita liittymään seuraamme jo Tupalan talomuseolla klo 15:00. Sitä ennen omat tavarat voi halutessa viedä majoituspaikkaan Niemimäen juhlatilalle.

 


 

 

Esittelemme kirjailijavieraat kotisivuillamme, somessa ja muilla viestintäkanavilla kesäkuun alussa. Haluamme tavoittaa yhä uusia lukijoita ja kannustaa ihmisiä kirjallisuuden äärelle; luoda kirjoille kanavan ihmisten luokse! Toivomme yleisötapahtumiin paljon mielenkiintoisia, puolin ja toisin antoisia lukijoiden ja kirjailijoiden kohtaamisia.

Ilmoittautumiset: Seija Helander, tapahtumatuottaja

seija.helander@sanariihi.fi

050-4328891

Ilmoittautumiset suoraan tapahtumatuottajalle sähköpostitse tai puhelimitse, ilmoittautumisen yhteydessä 50€ varausmaksu. (Mikäli joudut perumaan ilmoittautumisesi ja teet sen ennen 1.6.2018, varausmaksu palautetaan.) Loppulaskun 310€ (tai 135€ viikonloppuosallistujille) eräpäivä on elokuussa. Paikkoja on rajatusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Pystymme majoittamaan Niemimäen juhla- ja majoitustilalle noin kolmekymmentä ensimmäistä kirjailijaa.

Tervetuloa mukaan!